Насичений сезон новокаховських волейболістів

Впродовж всього літнього періоду вихованці відділення волейболу пляжного під керівництвом Петра і Галини Бойко щоденно наполегливо відпрацьовували по два тренування та відповідно демонстрували рівень своєї майстерності на майданчику під час змагань.

Календар спортивно-масових заходів для юних пляжників видався досить насиченим, адже протягом сезону вони взяли участь у п’яти вікових чемпіонатах України, показавши наступні результати:

  • Бойко Олександр у парі з Олексієм Бубликом стали чемпіонами України в категорії U-19 та U-20, а також бронзовими призерами серед спортсменів до 22 років;
  • Бойко Євгеній у парі з Щербинським Дмитром стали чемпіонами України в категорії U-16, а в парі з Омельчуком Владиславом вибороли «золото» чемпіонату України серед юнаків до 18 років та «срібло» в категоріях U-19, U-20 та U-22;
  • Жукова Христина в парі з Літвіновою Дар’єю стали бронзовими призерами чемпіонату України в категорії U-15.

Окрім титулів чемпіонів та призерів чемпіонату України, Бойко Олександр з Бубликом Олексієм вибороли путівку на чемпіонат Європи у віковій категорії U-20, який відбудеться в м. Брно (Чехія), а також путівку на чемпіонат світу, який пройде в Тайланді.

Бойко Євгеній з Омельчуком Владиславом вибороли путівку на чемпіонат Європи серед юнаків до 18 років, який відбудеться в м. Ізмір (Туреччина).

За підсумками сезону, варто відмітити Бойка Євгенія, Щербинського Дмитра, Дегтяра Дениса, Бойка Михайла, які, у складі команди “Збірна Херсонської області м. Нова Каховка”, вибороли перше місце на чемпіонаті України з волейболу “Дитяча ліга” серед юнаків 2005 року народження і молодше.

 Джерело: Online Нова Каховка.