На свято футболу в Виноградово приїжджали легенди українського футболу

Справді велике свято гри мільйонів відбулося минулої п’ятниці у Виноградовому Олешківського району. В цей день у гості до селян приїхала команда ветеранів київського «Динамо». У її складі — два володарі Золотого м’яча, заслужені майстри спорту Олег Блохін та Ігор Бєланов, багаторазові чемпіони СРСР та України, майстри спорту міжнародного класу Олег Таран, Юрій Дмитрулін, голкіпер Юрій Роменський та багато інших відомих майстрів шкіряного м’яча.

Легенди українського футболу зіграли матч з командами Виноградового, Брилівки та учасників АТО (кожна провела на полі по 20—25 хвилин ігрового часу). Він закінчився з рахунком 5:3 на користь відомих гостей.

Але не рахунок був головним результатом матчу. Головне те, що шанувальники українського футболу (а їх було кілька тисяч з Виноградового і навколишніх сіл району) знову зустрілися зі своїми кумирами та змогли насолодитися їхньою філігранною технікою, майстерністю володіння м’ячем, вмінням реалізовувати гольові моменти. Особливо в цьому відзначився Ігор Бєланов, який ніби поринув у молодість і забив три голи-красені.

Кожна з команд-суперниць мала можливість сфотографуватися з командою ветеранів, а діти — усі бажаючі у прямому розумінні слова — отримати автографи від легенд українського футболу та зробити разом з ними світлину на згадку на фоні Золотого м’яча.

 

Про це повідомив «Новий день».