На турнірі “Сірогозьке літо” визначили кращих футболістів дитячо-юнацьких спортивних шкіл

23 серпня 2019 року в Нижніх Сірогозах (Херсонська область) на стадіоні «Скіф» пройшов традиційний міжрайонний турнір з футболу «Сірогозьке літо»  серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, присвячений Дню Незалежності. 

Учасників турніру  привітали голова Нижньосірогозької федерації футболу Юрій Сердюк, відповідальний за спортивно-масову роботу в Нижньосірогозькому районі Ігор Гладун, капітан Нижньосірогозької комнади «Тарпан», учасник АТО Микола Мікулін. 

Комплекти нагород розіграли  в одне коло три команди юнаків 2005-2006 років народження  – вихованці Великолепетиської, Іванівської та Нижньосірогозької дитячо-юнацьких спортивних шкіл. 

У першій грі зустрілися юні футболісти з Великої Лепетихи та Іванівки. Гра між ними завершилася з рахунком 4:0 на користь великолепетиських юнаків.

У другому матчі на поле вийшли вихованці Нижньосірогозької та Іванівської дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Перемогу святкували нижньосірогозькі футболісти, які перемогли суперників з рахунком 5:1.

У третій грі вихованці Нижньосірогозької ДЮСШ зіграли з великолепетиськими футболістами. Матч завершився з рахунком 2:1. 

Тож у підсумку місця розподілилися наступним чином: І місце — Нижньосірогозька ДЮСШ, ІІ  місце — Великолепетиська ДЮСШ, ІІІ місце — Іванівська ДЮСШ. 

За підсумками турніру було визначено кращих гравців. Так, «Кращим воротарем» став Дмитро Мовчан(Великолепетиська ДЮСШ),  «Кращим захисником» – Іван Шмайда (Нижньосірогозька ДЮСШ), «Кращим на півзахисником» – Аліна Басавро (Іванівська ДЮСШ), «Кращим нападником» – Іван Перепросов (Нижньосірогозька ДЮСШ). 

Переможцям турніру вручено кубок, комплекти медалей і грамоти.  Призери отримали комплекти медалей і грамоти.

Нагороди вручили голова Нижньосірогозької федерації футболу Юрій Сердюк і відповідальний за спортивно-масову роботу в Нижньосірогозькому районі Ігор Гладун.