На Херсонщині до Дня Незалежності сільські шахісти провели турнір

У смт Борозенське, що віднедавна стало центром громади Бериславського району Херсонщини, відбувся шаховий турнір присвячений 30-річчю незалежності України.

Позмагатися за перемогу виявили бажання не лише місцеві жителі, а й найближчих населених пунктів: Садок, Кучерське та Нова Кубань. 

Попри те, що учасники мали гарну підготовку і вже неодноразово були задіяні у подібних заходах, трійку лідерів все ж визначено.

Золоту медаль одержав Анатолій Галушко, срібну – наймолочший учасник, випускник 11 класу Влад Унгурян, а третє місце дісталося Валерію Чорному.

Організатором заходу виступила ветеранська організація «Опора». Представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» надали призи для нагородження переможців.

«Нарешті в умовах деяких обмежень пов’язаних з коронавірусом нам вдалося організувати і провести шаховий турнір. Та ми й не гадали, що звернувшись до Фонду з ініціативою проведення турніру отримаємо не лише словесну підтримку, а й фінансову. Представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» люди, які завжди «ЗА» розвиток населення та громади. Приємно, що є такі люди! Дякуємо та вітаємо зі святом!» – представники ветеранської організації «Опора».

Голова однойменної з Фондом партії Геннадій Лагута наголосив: «Сьогодні свято не лише нашої України, а й кожного громадянина. Це добре, коли у нашій країні люди розвиваються, змагаються і досягають нових успіхів. Сподіваюся, що ці шахісти ще прославлять свою Херсонщину! З Днем Незалежності України!»

Джерело: Online НК з посиланням на інформацію в соціальній мережі.