На Херсонщині стартував футбольний турнір «Крим – це Україна»

Сьогодні, 22 серпня, на центральному міському стадіоні «Кристал» відбулось урочисте відкриття ІІІ традиційного всеукраїнського турніру з футболу «Крим – це Україна» серед команд юнаків 2002 року народження.
Під час урочистостей були представлені 8 команд з семи регіонів, які візьмуть участь у турнірі та протягом тижня змагатимуться за кубок переможців.
Привітав юних футболістів з відкриттям турніру заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь.
«Цей турнір збирає молодих українських спортсменів, які своїм прикладом участі в цьому турнірі, показують і нагадують всім, що Крим – це Україна. Широка географія команд, які приїхали зі всієї країни, свідчить про те, що ніхто не забув про захід, на який ми збираємося. Ми всі  – команда і завжди, через спорт і не тільки, будемо показувати, що Крим – це Україна», – наголосив Андрій Балонь та побажав маленьким спортсменам гарної гри та перемогти найсильнішим.
Після урочистого відкриття турніру відбувся матч між футбольними клубами СДЮШОР «Кристал» (м. Херсон) – ВУФК «Торпедо» (м. Миколаїв) та КДЮСШ (Херсон) – ДЮСШ «Атлет» (м. Київ).
Юнацький турнір з футболу триватиме до 28 серпня на стадіонах «Кристал» м. Херсон та «Вікторія» с. Чулаківка Голопристанського району.

Нагадаємо, що змагання проводяться під егідою ФФУ у співпраці з Федерацією АР Крим та Херсонською обласною федерацією футболу України. Загальна координація проведення змагань здійснюється сектором з роботи з АР Крим.
За інформацією сайту Херсонської ОДА.