На Херсонщині стартував чемпіонат України з настільного тенісу

З 27 по 30 вересня 2018 Херсон приймає I тур відкритого клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед команд вищої ліги сезону 2018-2019 років.

Як повідомляє прес-служба ОДА, в змаганнях візьмуть участь 12 команд-учасниць чемпіонату:
КДЮСШ-4 (Харків), «Аделаїда» (Херсон), КДЮСШ-1 ЛО ШВСМ (м.Сєвєродонецьк), 2 команда КДЮСШ-1 ЛО ШВСМ (м.Сєвєродонецьк), ДЮСШ-1 (Львів), EVOLUTION (Одеса), ДЮСШ-3 (м.Львів), ХВУФК (м.Херсон), ДЮСШ-2 (Луцьк), «Боніта» (Умань-М.Кропивницьким), «Дніпрянка (м .Дніпро), Інваспорт (м.Одеса).

Урочиста церемонія відкриття першого туру клубного чемпіонату України серед жіночих команд з настільного тенісу відбулася сьогодні, 27 вересня, в спеціалізованому спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури.

З вітальними словами до спортсменів, тренерів, представників команд і глядачів звернувся заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Балонь. Він побажав спортсменам вдалого виступу, об’єктивного і незалежного суддівства, а глядачам і вболівальникам – отримати задоволення і приємні враження від цих змагань.

Привітали учасників змагань також начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Юрій Кан і в.о. директора Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради Анатолій Савицький.

Ігри почалися в напруженій і цікавій боротьбі. Жодна з команд не хотіла поступатися, а гравці демонстрували високу спортивну майстерність і самовіддачу.