На Херсонщині стартує місячник облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1 по 30 квітня за щорічною традицією, яка триває з 2007 року, у містах, районах та об’єднаних територіальних громадах Херсонської області будуть проводитися заходи в рамках Всеукраїнського місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота».

Цілями місячнику є підготовка спортивної бази до весняно-літнього періоду, приведення в належний стан спортмайданчиків. Особлива увага приділятиметься технічному стану спортивних споруд – у разі виявлення недоліків будуть проводитися відповідні ремонтні роботи.

Під час проведення місячника планується впорядкувати спортивні майданчики за місцем проживання, у місцях масового відпочинку населення та спортмайданчики, які знаходяться на балансі навчальних закладів. Участь у заході беруть різні верстви населення, органи місцевої влади і місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації усіх форм власності, органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Залучатимуться кошти місцевих бюджетів та позабюджетні кошти.

Запрошуємо долучитися до місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» всіх, хто небайдужий до здорового способу життя і рухової активності! Власними руками ми створюємо для себе умови для щоденних занять фізичною культурою та спортом!