На Херсонщині юнаки та дівчата змагалися за кубок Новотроїцького відділення поліції з гирьового спорту

В смт Новотроїцьке пройшов турнір з гирьового спорту «Гвардійський ривок». У змаганнях взяли участь юнаки та дівчата віком від 10 до 17 років. Ініціатором заходу виступив начальник Новотроїцького відділення поліції Віталій Боднарук.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, під звуки Національного гімну України, змагання урочисто відкрив оркестр обласного главку поліції. Всього в турнірі взяли участь 30 спортсменів з різних навчальних закладів Новотроїцького району. Під час змагань юні гирьовики продемонстрували свою силу і майстерність в спортивних вправах. Після завершення турніру глядачі із захопленням спостерігали за показовими виступами спецпідрозділу КОРД, бійці якого продемонстрували прийоми володіння зброєю, рукопашного бою та самозахисту.

Після завершення турніру заступник начальника обласного главку поліції Олексій Манжіевскій вручив переможцям кубки, медалі та грамоти. Наймолодший учасник турніру 10-річний Денис Казначеєв отримав від Олексія Манжіевского заохочувальний приз – сучасний смартфон.