Нова Каховка – перша на Херсонщині за умовами для розвитку фізичної культури та спорту

На початку березня 2019 року управлінням з питань фізичної культури і спорту Херсонської обласної державної адміністрації були підведені підсумки конкурсу на кращу організацію роботи по створенню умов для розвитку фізичної культури і спорту серед органів виконавчої влади Херсонської області в 2018 році.

За умовами конкурсу серед районів, міст і ОТГ Херсонщини порівнювалися такі показники, як відсоток охоплення населення всіма видами фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, обсяги фінансування фізкультурно-спортивної галузі на місцях з усіх джерел та інше.

За підсумками конкурсу, що затверджені наказом начальника  управління з питань фізичної культури і спорту Херсонської обласної державної адміністрації від 07.03.2019 № 91-осн, місто Нова Каховка (із загальною кількістю 25 набраних балів за всіма показниками) посіла перше місце серед районів, міст і ОТГ Херсонської області. На другому місці – Каховка (29 балів), на третьому – Нижньосірогозький район (36 балів).

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту наголошує, що цей високий результат став підсумком спільної і плідної роботи виконавчих органів міської ради, міських громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування, колективів фізичної культури навчальних закладів, підприємств та організацій міста, фахівців та активістів фізкультурно-спортивного руху міста.

Нова Каховка відроджує свою славу самого спортивного міста Херсонщини.