Новокаховська команда «Енергія +» стала другою на Чемпіонаті України з футзалу в категорії 55+

На Чемпіонае України з футзалу серед ветеранів віком 55 років і старше (55+), який проходив в Житомирі команда «Енергія +» з Нової Каховки посіла друге місце.

Як розповів кореспонденту Online НК капітан команди Ігор Штихарь, в турнірі брали участь дев’ять команд: «Комунар» г. Харьков, «Аміко» Андрушівка Житомирська обл., АФ «Кодима», «Авангард» м.Новоград-Волинський, «Фортеця» г .Каменец- Подільський, Тц «К» Кодимський р-н., «Підприємець» м.Хмільник, «Енергія +» м.Нова Каховка, «Соборка» Одеська обл.

Наша команда перемогла в підгрупі: «Аміко» Андрушівку 2: 0, «Соборку» Одеська обл. 3: 0, в ¼ фіналу переграли АФ «Кодиму» 2: 1. В ½ фіналу «сліпий» жереб звів «Енергію +» з «Соборку» і новокаховчани знову святкували перемогу 3: 1.

У фіналі «Енергія +», поступившись кам’янець-подільської «Фортеці» з рахунком 2: 1, завоювала срібні медалі Чемпіонату України з футзалу у вищій лізі.

Спонсорами команди «Енергія +» є «Благодійний фонд Ігоря Колихаева» (виконавчий директор Геннадій Лагута) Благодійний фонд «Нова Каховка» (директор Наталія Безпята) і ЗАТ «Укргідроенерго» (генеральний директор Ігор Сирота).