Новокаховський волейболіст Сашко Бойко вдало виступив на міжнародних змаганнях

20-22 липня у  Харкові  відбулись  міжнародні змагання з  пляжного волейболу – EEVZA U-18. У змаганнях взяли участь 11 команд юнаків та 11 команд дівчат з Вірменії, Естонії, Латвії, Литви, Росії та України. Нашу країну представляли 3 команди юнаків з Херсонської, Харківської, Закарпатської областей та 3 команди дівчат з Одеської та Рівненської областей.

У складі команди “UKR-1” грав вихованець Новокаховської ДЮСШ відділу освіти  Олександ Бойко  у парі з  Денисом Кравченком з Олешківського району. Наші юнаки, обігравши команди “LAT-2”, “EST-2” набрали 4 очки та вийшли з групи на 1-му місці. У плей-офф з рахунком 2:0 обіграли своїх земляків команду “UKR-3”, тим самим пробившись до четвірки сильніших.

У півфіналі Олександр та Денис поступилися пляжникам з Естонії (“EST-1”) (0:2), а в грі за 3 місце з рахунком 1:2 зазнали поразки від представників “LAT-1”, у підсумку посівши 4 місце. За результатами  змагань до трійки найсильніших увійшли  команди: 1 місце – “RUS-1”, 2 місце – “EST-1”, 3 місце – “LAT-1”.

Серед  дівчат на п’єдесталі розташувалися команди: 1 місце – “UKR-1”, 2 місце – “RUS-1”, 3 місце – “UKR-2”.

Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами, медалями та цінними подарунками. Вітаємо Олександра, Дениса та їхніх тренерів Петра і Галину  Бойків, Павла Джуля із вдалим виступом, оскільки для наших юних пляжників це був перший досвід участі на змаганнях міжнародного рівня. Бажаємо спортсменам успішного виступу на чемпіонаті Європи, який  стартує  16 серпня в Чехії.