Новокаховські пляжники стали призерами ІІ туру чемпіонату України

28 червня – 1 липня  в селі Валове Криворізького району Дніпропетровської області на навчально-тренувальній базі “Теремок” відбувся  ІІ тур чемпіонату України  з пляжного  волейболу серед юнаків до 16 років. 
У змаганнях взяли участь 28 команд з різних регіонів країни. Нову Каховку представляли вихованці ДЮСШ відділу освіти під керівництвом тренерів Петра та Галини Бойків.
Найкращий результат серед учнів показав  Євгеній Бойко з Данилом Крамаренком (місто Херсон), які впродовж чотирьох ігрових днів обіграли команди Касай/Авраменко (Запоріжжя), Семеренко/Тимченко (Чернігів), поступилися пляжникам з міста Харків Меркулову/Яковлєву, потім перемогли представників Харкова Прокоф’єва/Чемшита та Куденка/Мелащенка і юнаків з міста Стрий Львівської області Горбатого/Ващекіна.
У півфіналі Євгеній та Данило обіграли своїх кривдників Меркулова/Яковлєва, а в фіналі з рахунком 1:2 поступилися пляжникам з міста Рівне – братам Онуфрійчукам.
За підсумками чемпіонату призові місця були розподілені наступним чином:
1 місце – Онуфрейчук Тимофій/Онуфрейчук Станіслав (Рівне),
2 місце – Бойко Євгеній (Нова Каховка) / Крамаренко Данило (Херсон),
3 місце – Меркулов Михайло/Яковлєв Борис (Харків). 

Інші наші вихованці за підсумками туру посіли наступні місця: 9 місце – Щербинський Дмитро (Нова Каховка)/Каратицький Руслан (Первомайський, Харківська область), 17 місце – Дегтяр Денис/Бойко Михайло (Нова Каховка).
Переможці та призери чемпіонату були нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками.