Новокаховчанин Євген Бойко – чемпіон України з пляжного волейболу (U-16)

З 15 по 18 серпня 2019 року на спортивних майданчиках з пляжних видів спорту Новокаховської ДЮСШ панувала неперевершена атмосфера спортивного волейбольного свята, адже до нашого міста для участі у чемпіонаті України з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат U-16 завітали 23 команди юнаків та 39 команд дівчат з різних регіонів України.

Досить масштабний спортивно-масовий захід розпочався першого ігрового дня з урочистого відкриття, на якому учасників привітав міський голова Володимир Коваленко та пригостив юних спортсменів солодощами від Благодійного фонду “Н. Каховка”, директор КП “Агенція регіонального розвитку” В’ячеслав Костенюк та голова християнської церкви “Любов є” Валентин Завгородній.

Місто Нова Каховка представляли вихованці ДЮСШ відділу освіти: Бойко Євгеній та Щербинський Дмитро під керівництвом тренерів Петра і Галини Бойко.

За підсумками 4-х днів змагань наші вихованців у підсумку посіли наступні місця:
– Бойко Євгеній, який грав у парі з Омельчуком Владиславом з міста Рівне (тренер Савитюк Павло), обіграли у фінальному матчі команду Тимченко Ярослав/Богуш Ярослав з міста Чернігів, тим самим вибороли звання чемпіонів України серед юнаків до 16 років.
– Щербинський Дмитро, який грав з Джуль Миколою з села Виноградове (тренер Джуль Павло) у підсумку посіли 7 місце.

Переможці та призери були нагороджені дипломами ФВУ, медалями, цінними подарунками від господарів змагань, а переможці – ще й кубками.