Обласний фестиваль зі стрітворкауту

 29 грудня 2017 року з 10.00 до 16.00 у м. Херсоні у спортивному клубі “Кроссфіт-Херсон” (вул. Карбишева, 19) пройде обласний Фестиваль зі стрітворкауту. Організація та провдення Фестивалю здійснюється обласним центром фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” спільно з обласною федераціею стрітворкауту. В програмі фестивалю: фрістайл від 12 до 16 років, фрістайл доросліші 16 років, встановлення рекордів (підтягування на одній руці, вихід силою на двох руках, підтягування +32 кг, віджимання на брусах +48, утримання елемента “Флаг”, утримання  елемента “Передній вис”, віджимання в стійці на руках) турнір з Streetlifting.

   Під час Фестивалю передбачається проведення інформаційно-просвітницької та інформаційно-пропагандистської  кампанії, показових виступів спортсменів та інших заходів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя та популяризацію занять фізичною культурою і спортом.

   Послідовність, за якою відбувається старт учасників під час проведення фіналу Фестивалю, встановлюється за жеребкуванням під час проведення мандатної комісії.