Олександр Усик переміг Мурата Гассієва

Олександр Усик переміг у фіналі Всесвітньої суперсерії з боксу та став абсолютним чемпіоном світу за версіями WBO, WBC, IBF і WBA та забрав Кубок Мохаммеда Алі.

За підсумками 12 раундів український важковаговик Олександр Усик здобув перемогу над росіянином Муратом Гассієвим з рахунком: 120:108, 119:109, 119:109.

Фінал Всесвітньої боксерської суперсерії тривав 12 раундів. Протягом всього бою український боксер викидав велику кількість серій, чим достатньо сильно вимотував суперника. У свою чергу Мурат Гассієв вистрілював рідкісними атаками, які не були достатньо ефективними. Російському боксеру не було чого протиставити швидкості і техніці Усика.

У першому раунді боксери трималися на відстані і вивчали один одного. У другому Усик спробував пробити кілька серій і пропустив два удари від Гассіева. Однак весь наступний бій українець залишався господарем рингу.

Кілька разів у спробах атаки Гассієв потрапляв нижче пояса Олександру, а за такі удари судді знімають бали.

Після шостого раунду Гассієв виглядав втомленим і лише намагався захищатися від швидких серій Усика. В останніх раундах росіянин зробив кілька спроб атакувати українця, але безуспішно.

На останніх секундах 12 раунду Олександр Усик уже почав танцювати!