“Олімпійський урок” у парку Херсонська фортеця

Сьогодні  у парку «Херсонська фортеця» відбувся фізкультурно- оздоровчий захід «Олімпійський урок»,  приурочений до  дня Фізичної культури та спорту України. На  учнівську молодь міста Херсона чекала розминка та пробіжка парком разом з Олегом Міхаліним, майстером спорту України з легкої атлетики, викладачем вищого училища фізичної культури.

 Захід відвідав «Найкращий спортсмен» 2016 р. Херсонської області Андрій Проценко, зайнявший четверте місце на Олімпійських іграх у Ріо-Де-Женейро із стрибків у висоту,багаторазовий призер міжнародних легкоатлетичних змагань. Він розповів всім присутнім про користь занять фізичною культурою та  спортом, що собою являє «великий спорт». Розповів і про «королеву спорту» – легку атлетику, та продемонстрував свої багаточисленні медалі.

Андрій Давидок, спортсмен і тренер ГО «Міська федерація важкої атлетики» продемонстрував молоді, що ж собою являє важка атлетика та запросив всіх приходити на заняття.

 Організатором заходу виступила Комунальна установа «Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Херсонської обласної ради.

і