«Олімпія» забезпечує молодь здоровим, струнким тілом та зарядом бадьорості!

Навіть під час війни молоді люди в Херсоні хочуть займатися фізкультурою та спортом. Вони використовують для цього всі можливості! Формат цих занять або спортзал в укритті або онлайн-курси через Інтернет. Херсонська молодь досить активно відшукує викладачів саме там. Види спорту найрізноманітніші. Це шахи, шашки, гімнастика, настільний теніс, фітнес тощо.

У Школі фітнесу «Олімпія» херсонці теж беруть уроки з різних напрямів. Це аеробіка, фітнес, танцювальні програми, стретчінг, бодіфлекс, калланеттика, йога, курси з дієтології та нутриціології. Всім хочеться мати здорове струнке тіло та заряд бадьорості на цілий тиждень! У «Олімпії» для молоді є можливість пройти навчання інструкторів очно в Києві та дистанційно (онлайн) у будь-якому куточку України. Це – якісна та доступна фітнес-освіта для кожного. «Олімпія» створює комфортні та зручні умови навчання для студентів, незалежно від місця їх проживання.

Вибираючи дистанційні курси інструктора, молоді люди зможуть отримати нову професію, не виходячи з дому. Усі заняття проходять онлайн, навчальні матеріали надсилаються студентам в електронному вигляді на email. Дівчата  самі обирають дні та час занять. Програма та сертифікат про закінчення курсу абсолютно ідентичні з очним навчанням. Курси інструктора будь-якого рівня завершуються перевіркою отриманих знань. Теорія здається як онлайн-тестування, практика з фітнесу – це демонстрація проведення заняття, на екзамені з дієтології складаються програми харчування.

Детальніше: https://olimpiya.org.ua/ua/

Керівник фітнес – викладачів Наталя Баджурак: Наш педагогічний досвід показав, що найкращі результати дають не групові тренінги, а курси тренерів у формі індивідуальних занять. Тому всі наші програми проводяться викладачами лише персонально з кожним студентом. Так методист приділяє час лише вам, підвищенню вашого рівня знань та удосконаленню практичних навичок. Найцінніше, що дає вам навчання на тренера у нашій школі – це особиста підтримка та професійний консалтинг викладача.