Представники херсонської шахової школи наробили шуму у Львові

З 16 по 20 серпня у Львові пройшов шаховий фестиваль «Відкритий кубок Львова-2018». У турнірі «А» взяли участь 127 шахістів з України, Шотландії, Туреччини, Чехії, Словаччини, Польщі, Росії, Білорусі, Німеччини. Серед учасників: 8 міжнародних гросмейстерів, міжнародні майстри, майстри ФІДЕ, національні майстри.

Помітне збільшення до міжнародного рейтингу за підсумками турніру отримав херсонський кандидат в майстри спорту Марат Овсепян. Марату вдалося за 9 партій додати 154 Пункти ЕЛО при 5 очок з 9 можливих. Також у фестивалі гарно виступили і інші представники Херсонщини: майстер спорту Ірина Барчук показала кращий результат серед жінок і додала 7 пунктів ЕЛО (5,5 очок з 9), кандидат в майстри спорту Михайло Цвєтаєв додав до свого міжнародного рейтингу 37 пунктів (5,5 очок з 9), кандидат в майстри спорту Захар Богданов підвищив свій рейтинг ЕЛО на 49 пунктів (5 очок з 9), а кандидат в майстри спорту Ганна Трибушна – на 15 одиниць (4 очка з 9).

Чисте 1-е місце в турнірі з 7,5 очками посів ще один вихованець херсонської шахової школи міжнародний гросмейстер Сергій Овсеевич. Нині Сергій виступає за Мукачево.

На фото: МС Ірина Барчук, КМС Ганна Трибушна, КМС Михайло Цвєтаєв, КМС Марат Овсепян