«Прибережний» прийме відкритий чемпіонат Криму з легкої атлетики

В ході свого візиту на Херсонщину заступник міністра молоді та спорту, голова Федерації легкої атлетики Ігор Гоцул відвідав селище Лазурне Скадовського району. Він подивився на хід будівництва легкоатлетичної арени в оздоровчому центрі «Прибережний».
На своїй сторінці в Фейсбук Гоцул написав:
«Тримаємо руку на пульсі реконструкції стадіону в” Прибрежному “, що в Лазурному Херсонської області. Тут, на березі Чорного моря, буде обладнане ще одне місце підготовки українських легкоатлетів.
Реконструкція йде за планом без використання бюджетних коштів. За це велике спасибі інвесторові проекту Андрію Путилову!
Разом з обласною федерацією легкої атлетики та обласною владою починаємо підготовку до перших змагань, які пройдуть тут в кінці жовтня – відкритого чемпіонату АР Крим та м.Севастополь з легкої атлетики », – повідомив Гоцул.
Нагадаємо, в кінці червня в «Прибережному» за рахунок коштів інвестора було здано в експлуатацію футбольне поле – перша частина спортивної арени майбутнього центру олімпійських видів спорту. На жовтень заплановано здати легкоатлетичну зону, яка включає в себе доріжки для бігу, стрибків, а також майданчики для гри в м’яч.