«Продексім» проходить до «Фіналу чотирьох»

Кубок України

І матч-відповідь херсонського «Продексіму» за вихід до «Фіналу чотирьох» кубка України 2020/2021 з івано-франківським «Ураганом» завершився унічию — 2:2. Матч у Херсоні, як відомо, закінчився з рахунком 1:1. Але за рахунок того, що херсонська команда в гостях забила більше голів, вона у підсумку і виходить до наступного етапу боротьби за почесний трофей.

Якщо ж відверто, то цей поєдинок вартий того, щоб бути фінальним. Футзалісти обох команд демонстрували комбінаційну і безкомпромісну гру, тож обидві команди були варті перемоги, а отже, і виходу до «Фіналу чотирьох», що відбудеться у Сумах. Але…

Як і у домашньому матчі, так і в гостьовому, «Продексіму» довелося відігруватися по ходу зустрічі. До того ж, двічі, продемонструвавши при цьому неабияку волю до перемоги. Господарі першими відкрили рахунок, Петро Шотурма поновив рівновагу. «Ураган» знову провів результативну атаку — 2:1. Але «Продексім» знайшов у собі сили знову зрівняти рахунок: відзначився Михайло Зварич — 2:2. Нічия. Але яка?! Нічия, яка варта перемоги, бо вона виводить команду до фіналу. Вітаємо, «Продексіме»!

Отже, учасниками «Фіналу чотирьох» стали київський «ХІТ», «Моноліт — Viva Cup» (Харків), АФФК «Суми» та «Продексім».