Роман Гонтюк провів майстер -клас у Херсоні!

 інформує  сайт:http://judo-sambo.org.ua

30.09.2017р.  до Херсона завітав дворазовий призер Олімпійських Ігор Роман Гонтюк. Напередодні основних змагань за звання переможця Кубку Херсонської федерації дзюдо,  юні дзюдоїсти мали можливість поспілкуватися, навчитися новому, перейняти досвід у одного з найтитулованіших дзюдоїстів України.

Атмосфера на майстер-класі  Романа Володимировича вражала  своєю теплотою, доброзичливістю, досвідом.  Без уваги не залишився ніхто, чи то малеча, чи досвідчені спортсмени, чи ветерани спорту,  для всіх знайшлася тема для спілкування та час для обміну досвідом. На імпровізованій прес-конференції Роман відповів на різноманітні запитання дітлахів та закликав до зібраності та наполегливості, як на тренуваннях так і на змаганнях.

  Спортивну частину майстер-класу заслужений майстер спорту розпочав з розминки, показав кидки та захвати, які допомогли йому здобути медалі Олімпійських Ігор.

    Всі учасники майстер-класу отримали сертифікати про участь та тематичні щоденники від Національного олімпійського комітету Херсонської області. Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали змогу напряму поспілкуватися з Романом Володимировичем, взяти автограф та сфотографуватися на згадку про пам’ятну подію.

         Дякуємо Вам, Романе Володимировичу, за подароване дзюдоїстам свято досвіду, юності та спорту!