Річниця хокею в Херсоне 8 серпня “Дніпро” святкує “день народження”

8 серпня, хокейний клуб “Дніпро” святкує річницю з дня заснування. З цього приводу на арені “Фаворит” пройде захід. Про це повідомляється на сторінці клубу в соціальній мережі Facebook.

“8.08.2018 – день створення професійного хокейного клубу” Дніпро “. На честь дня народження запрошуємо уболівальників на трибуни арени” Фаворит “для перегляду товариського двостороннього матчу, післяматчевого спілкування і фотосесії з гравцями улюбленої команди Херсонщини”, – повідомляється на сторінці ХК “Дніпро “.

Нагадаємо, херсонський “Дніпро” був створений в минулому році на базі комунального підприємства “Обласний центр хокею” Херсонської обласної ради з ініціативи Владислава Мангера. У першому ж сезоні клуб боровся за чемпіонство і в підсумку став срібним призером Української хокейної ліги.

Хокей став одним з найбільш популярних видів спорту в Херсоні. Матчі “Дніпра” збирали сотні людей, які скандували свій клич: “Я пишаюся, що я – херсонець”. Більш того – “Дніпро” домігся всеукраїнського визнання: про нього говорили в різних містах України, оскільки люди не могли повірити, що команда з південного обласного центру може домогтися успіху.

Нагадаємо також, 14 вересня в Дружківці Донецької області пройде матч-відкриття четвертого сезону Української хокейної ліги, в якому зустрінуться ХК “Донбас” і “Дніпро”.