СК «Каховка» зупинився за крок до фіналу Кубка області

20 червня 2020 року на стадіоні «Олімпійський» відбувся матч ½ фіналу розіграшу Кубка Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2020 року. Суперником наших футболістів була херсонська команда «Ферма» – команда нова, але укомплектована, в основному, досвідченими гравцями, такий собі «міцний горішок».

Гра проходила за територіальної та ігрової переваги каховчан, але слабка реалізація небезпечних моментів та грубі помилки у захисті, не дозволили СК «Каховка» цього разу пробитися до фіналу Кубка Херсонщини. У грі, перед початком якої, СК «Каховка» вважався номінальним фаворитом, наші хлопці, на жаль, поступилися міцному (але цілком по-силах нашій команді) супернику у додатковий час:

СК «Каховка» – «Ферма» (Херсон) – 1:1 (1:0), додатковий час 1:2

20.06.2020, 18.00, стадіон «Олімпійський» м. Каховка.  Головний арбітр – Курбанов Заур (Херсон). Голи: Щербина Леонід (1), Оніємаобі Кінгслі (101), Маміч Дмитро (105, автогол) – Кушнір В. (55, з пенальті), Педченко С. (111).

Отже, у фіналі Кубка Херсонської області зіграють «Таврія» (Новотроїцьке) та «Ферма» (Херсон).

СК «Каховка» продовжить участь в Чемпіонаті України з футболу серед аматорів сезону 2019/2020, де з 27 червня поновлюються змагання (календар матчів ЧУ додається, фото з матчу – О.Терещенко).