Спортивне розвиток молоді міста Херсон через віртуальну реальність

Вперше в Херсоні пройшли змагання з боулінгу на приставці XBOX + KINECT в Сімейному Спортивно-Розвиваючому Комплексі JUMP PARK. Сучасна молодь більшу частину вільного часу проводить в гаджетах і публікує фотографії в Instagram. «Як з цим боротися?» – кричуще питання батьків. Оскільки деякі батьки відстежують своїх дітей по сторіз в Instagram. JUMP PARK знайшов вихід і вирішив проблему батьків, без кардинальних змін для дітей. Телефони насильно не забирали, з Instagram не видаляли, а хлопці самі були готові відкинути всі гаджети в бік і брати участь в самих захоплюючих змаганнях міста Херсон.

Призовий фонд турніру можна було винести тільки, замовивши бригаду вантажників:

  • Новенький модернізований квадрокоптера від Комп’ютерної
    Академії ШАГ;
  • 20 сертифікатів на навчання і майстер-класи в Комп’ютерної Академії ШАГ;
  • 2 сертифікати в боулінг клуб Lucky Strike;
  • 2 брендовані футболки;
  • Сертифікати в Комплекс JUMP PARK і безліч солодких подарунків.
    У турнірі з боулінгу на приставці XBOX + KINECT взяло участь 43 дитини в двох категоріях:
    I – 8-12 років;
    II – 13 – 16 років.
    Результати змагань:
  • Діденко Вероніка перемогла в номінації – кращий жіночий результат, з кількістю балів – 161; 5 страйків з них 3 підряд.
  • Лаптєв Максим – абсолютний чемпіон!

А також, переможець в 3х номінаціях: кращий чоловічий результат 261; найбільшу кількість страйків за гру 9; найбільшу кількість страйків підряд 8.
У змаганнях на приставці XBOX + KINECT можна було брати участь тільки за попередньою реєстрацією в соціальних мережах Комплексу. В день турніру безліч бажаючих, на жаль, не змогли взяти участь оскільки всі місця були попередньо зарезервовані і
турнірні сітки були сформовані. АЛЕ! Комплекс JUMP PARK пообіцяв знову провести змагання на приставці XBOX + KINECT, з ще більш
великим призовим фондом. Коли? Слідкуйте за новинами Комплексу в соціальних мережах і на офіційному сайті JUMP PARK.