Спортсмени Генічеської громади привезли нагороди з Чемпіонату світу з козацького двобою

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Відносно новий вид спорту — козацький двобій — набирає все більшої популярності в країнах Європи та світу в цілому.

Чергові перемоги прийшли й до наших спортсменів у Харкові, де з 12 по 14 грудня проходив Чемпіонат світу з козацького двобою. Аби виявити, хто з них найсильніший, до України з’їхалися майже 600 учасників з семи країн світу.

Херсонщину представляли спортсмени з Генічеської громади (Генічеська і Новогригорівки), які проявили неабияку силу, спритність та волю до перемоги.

І результат не забарився: відразу одинадцять медалей різного ґатунку вибороли наші земляки!

З нагородами додому повернулися Михайло Лупак (два «золота»), Катерина Федченко («золото» і «бронза»), Софія Семилєтова (два «срібла»), Денис Кочетков (два «срібла»), Владислав Савельєв (дві «бронзи»), Ігор Солоп («золото»). Ще один спортсмен — Станіслав Дем’яненко — став п’ятим у своїй ваговій категорії.

Успіх спортсменів повною мірою розділяють їх тренери — Ігор Євгенович, Денис Ігорович та Сергій Ігорович Солопи.

Вони та їх вихованці щиро дякують за всебічну допомогу Генічеському міському голові Олександру Тулупову, а також Віталію Кисельову, Володимиру Гармашу, Миколі Куликову, Миколі Ніколаєнку, батькам юних спортсменів, та сподіваються на подальшу плідну співпрацю, що дасть наснагу до нових успіхів та підкорення ще більш значущих спортивних вершин».