Спортсмени ДЮСШ № 6 виступили на чемпіонаті Херсонської області зі стрибків на батуті

З 22 лютого по 23 лютого 2019 року у м. Херсоні відбулись одразу два змагання зі стрибків на батуті: чемпіонат Херсонської області зі стрибків на батуті серед молоді та юніорів, який проходив на базі спортивного залу Херсонського вищого училища фізичної культури та спорту, та чемпіонат Херсонської області серед юнаків та дівчат, що пройшов на базі спортивного залу ЗЗСО № 45.

У змаганнях взяли участь 111 спортсменів, з них 79 учасників виступали на чемпіонаті серед юнаків та 32 учасники – на чемпіонаті серед молоді та юніорів.

За результатами чемпіонату Херсонської області серед молоді та юніорів чемпіонами за рівнем майстерності у своїх вікових категоріях стали: Кривошей Володимир (тренер-викладач Панасенко Н.В.), Берднікова Марія (тренери-викладачі Мазуренко Н.В./Михайленко О.М.), Кульчицька Юлія (тренер-викладач Павлюк А.В. ).

У змаганнях серед молодших юнаків чемпіонами серед юнаків стали: Олексюк Євген (тренер-викладач Панасенко Н.В.), Рачковський Максим (тренер-викладач Михайленко О.М.), Скорупський Антон (тренер-викладач Нестеров Ю.Ю.).

Серед дівчат чемпіонками стали: Суворова Анастасія, Євсєєва Яна (тренер-викладач Павлюк А.В.).

Всього вихованцями відділенням стрибків на батуті Херсонської ДЮСШ № 6 було виборото перших місць – 8, других місць -10 та третіх місць – 8.