Срібну та бронзову медалі на ЧС з вільної боротьби завоювали випускниці ХВУФК

Випускниці Херсонського вищого училища фізичної культури (ХВУФК) завоювали срібну і бронзову медалі на чемпіонаті світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років, який проходив в Бухаресті (Румунія), повідомляє прес-служба Херсонської облради.

Олена Кремзер змагалася у ваговій категорії 59 кг. У першому поєдинку перемогла представницю Індії. Потім отримала чисту перемогу над представницею Казахстану. За право виходу у фінал Олена поступилася майбутній чемпіонці китаянці. А ось в сутичці за бронзову медаль Кремзер не залишила жодних шансів спортсменці з Мексики, ставши бронзовим призером.

Перемогу Олена розділила зі своїм тренером, а за сумісництвом тренером жіночої збірної України і тренером Херсонської школи вищої спортивної майстерності Володимиром Євоновим.

Так само наша землячка, випускниця ХВУФК Ілона Прокопевнюк, яка зараз представляє Кривий Ріг, виступаючи у ваговій категорії 62 кілограмів в суху переграла в першому ж бою представницю Узбекистану. Потім перед нашою землячкою не встояли спортсменки з США і Німеччини. Але у фінальній сутичці Прокопевнюк поступилася представниці Японії. В результаті – в Ілони срібна медаль