Студентське телебачення зробило фільм про 10-ий ювілейний День спорту в ХДУ

10-ий рік поспіль студенти ХДУ мають можливість продемонструвати свої фізичні здібності у таких видах спорту, як крос, футбол, волейбол та шахи. Декан факультету фізичного виховання та спорту Іван Глухов вважає даний захід вдалою ідеєю, так як спорт – запорука гарної форми та здорового самопочуття.
До кросу пам’яті колишнього ректора Олега Мішукова долучилися і дівчата, і хлопці. Вони долали різні відстані, але змагалися в рівних умовах. Судді порівнювали результати учасників усіх забігів та визначали переможців за кількістю витраченого часу. Найшвидшими стали Веремєєва Анастасія, студентка педагогічного факультету, та Дзюбенко В’ячеслав, студент історико-юридичного факультету. 
 
Одночасно стартували змагання з міні-футболу. Голів було чимало, та й емоцій від гри учасники не приховували. Найкращі результати показав факультет економіки і менеджменту. Відповідно друге і третє місця посіли історико-юридичний факультет та факультет біології, географії та екології.

У спортивній залі проходила боротьба за перемогу у волейболі-мікс. У кожній команді мало бути хоча б 2 дівчини для дотримання гендерної рівності. Факультет комп’ютерних наук, фізики та математики виборов перше місце у педагогічного факультету та факультету економіки і менеджменту, які закріпили за собою друге та третє місця.

А в бібліотеці університету проходили інтелектуальні двобої – змагання з шахів. Вони потребували зосередженості та пильної уваги, однак наших студентів не просто так вважають найкращими! Перемогу отримали Недигалов Олександр (серед чоловіків) та Ломоносова Юлія (серед жінок) – студенти факультету комп’ютерних наук, фізики та математики.

Студенти, які регулярно виконують фізичні вправи, вважають, що спортом потрібно займатися щодня. І тоді наступного року День спорту принесе ще більше перемог!

Про захід зробили цікавий відеоматеріал студенти, які задіяні в успішному проекті “СтудТВ”, який стартував у Херсонському державному університеті з початку нового навчального року . Придбано сучасне обладнання та залучені до роботи талановиті студенти журфаку.