Сьогодні команда «STEEL YOUTH» успішно провела в Херсоні низку заходів для дітей та молоді

КЗ «Спорт для всіх. Херсонська область» з посиланням на офіційну сторінку «Управління фізичної культури, молоді та спорту ХОДА» повідомляє:

Сьогодні команда «STEEL YOUTH» успішно провела низку заходів спільно з управлінням фізичної культури молоді та спорту ХОДА до Дня молоді 2024. Це був день, сповнений натхнення, творчості та нових вражень.

Для дітей:

Маленькі учасники малювали своє бачення «Майбутнього України в моїх руках» та створювали неповторні фігурки на майстер-класі з ліплення «Діти – молоде майбутнє України».

Для молоді:

Розпис шоперів «Найпотаємніша мрія моєї уяви» став справжнім простором для самовираження, а перегляд фільму «Прокачана молодість – покоління виховане війною» викликав позитивні емоції та глибокі роздуми. Завершили день захоплюючою грою в мафію, де молодь проявила свою кмітливість, командний дух та вміння розгадувати таємниці. Атмосфера була неймовірною!

Дякуємо всім, хто приєднався до нас сьогодні! Ваш ентузіазм і енергія – це те, що робить наші події особливими. Проєкт “SteelYouth” продовжує дарувати натхнення і єдність нашій молоді. Попереду ще багато цікавого!

Проєкт “SteelYouth” створений у межах програми UPSHIFT, яку в Херсонській області реалізує ГО “Потрібні тут”, за підтримки ЮНІСЕФ.

#SteelYouth #UPSHIFT