“Таврія-Сімферополь” перемогла “Скорук”

16 липня 2021 року в Мар’янівці “Таврія-Сімферополь” провела свій черговий контрольний матч. Суперником кримчан був новачок професійної футбольної ліги нікопольський «Скорук».

Перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь кримчан. Влучним ударом відзначився Роман Бочак.

У другому таймі команди на двох забили чотири м’ячі. Спочатку двічі відзначилися сімферопольці. Голи забивали – Дмитро Клочко та Євген Білокінь.

За десять хвилин до кінця гри, при рахунку 3:0, гості зуміли забити два голи. Матч завершився з мінімальною перевагою кримчан 3:2.
На поле виходили: Захарченко, Яцик, Чмеленко, Доля, Вакулінський, Бойко, Барладим, Онопко, Заїка, Клочко, Гура, Крівіч, Богданов, Білокінь, Чеботаєв, Бойко, Бочак, Герасименко, Попович, Ковальов, Вакуленко, Максименко та 2 гравців на перегляді.

 «Таврія» підписала контракт з 4 новачками. До складу клубу увійшли: воротар Єгор Попович, захисник Олександр Максименко та півзахисники Андрій Ковальов та Олег Вакуленко.

Єгор Попович

29 років. Останній клуб «Епіцентр» (Дунаївці), Друга ліга А. Також виступав за «Інгулець» із Петрова, кам’янську «Сталь», МФК «Миколаїв» та ФК «Калуш».

Олександр Максименко

24 роки. Останній клуб МФК «Кристал» (Херсон), Перша ліга. Також, захисник вже виступав у складі кримчан в сезонах 2018/2019 та 2019/2020.

Андрій Ковальов

31 рік. Останній клуб житомирське «Полісся» (Перша ліга). У складі МФК «Миколаїв» (26 квітня 2017 роки) грав у півфіналі Кубка України проти київського «Динамо».

Олег Вакуленко

22 роки. Останній клуб МФК «Кристал» (Херсон) Перша ліга.

Джерело: Футбол Херсонщини – Главная страница