ТЕРИТОРІАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ГО «ВФСТ «КОЛОС» У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ

Підсумки проведення фінальних відкритих обласних змагань з футзалу на кубок «Новорічний колосок» 2018 року серед команд дівчат 2006/2008 рр.н..  23 грудня 2018 року в місті Херсоні в ігровій спортивній залі Херсонського державного університету відбулися фінальні відкриті обласні змагання з футзалу на Кубок «Новорічний колосок» 2018 року серед команд дівчат 2006/2008 років народження, які проводила територіальна організація громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області спільно з СДЮСШОР з футболу «Кристал» та Каховською районною ДЮСШ «Колос». 

До фінальних  змагань вийшли 3 команди Херсонщини (КОЛОС Каховський район, МРІЯ Каховський район та КРИСТАЛ м. Херсон) та одна з Миколаївської області  (КОЛОС Воскресенська ОТГ). Змагання відбулися за коловою системою у одне коло. 

Результати матчів:

МРІЯ – КРИСТАЛ – 3:0,

КОЛОС Вск – КОЛОС Кхв – 0:2,

КОЛОС Кхв – МРІЯ – 1:3,

КРИСТАЛ – КОЛОС Вск – 5:0,

КОЛОС Вск – МРІЯ – 0:4,

КОЛОС Кхв – КРИСТАЛ – 1:4. 

Здобувши 3 перемоги володарками Кубка «Новорічний колосок» з футзалу 2018 року серед команд дівчат 2006/2008 років народження стала команда «Мрія» Каховський район (тренер Наталія Швед, директор Каховської районної ДЮСШ «Колос» Олексій Гурнаков). 

Срібний призер – «Кристал» м. Херсон (тренер В’ячеслав Роль, директор СДЮСШОР Анатолій Жосан), це перша спортивна звитяга створеної півтора року тому назад команди дівчат, бронзові призерки – «Колос» Воскресенська ОТГ Миколаївської області (тренер Олександр Романов) та «Колос» Каховський район (тренер Артур Гусак). 

Усі гравці команд-призерок були нагороджені медалями і дипломами територіальної організації громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області та СДЮСШОР з футболу «Кристал» і солодкими шоколадними Дідами Морозами від Каховської районної ДЮСШ «Колос».

 

Джерело: Прес-служба обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України