УХЛ: в четвер “Дніпро” вдома зіграє з “Крижаними вовками”

В рамках регулярного чемпіонату відбудеться 3 чергових матчу
Завтра, 22 січня, стартує 30-й тур чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч, в рамках якого «Білий Барс» відправиться в гості до «Донбасу», «Кременчук» вдома прийматиме МХК «Динамо», а «Крижані Вовки» зустрінуться з «Дніпром». 

22 січня
18:30 «Донбас» – «Білий Барс», пряма трансляція – телеканал XSPORT
Тур в Дружківці почнуть місцевий «Донбас» і білоцерківський «Білий Барс». Минулий тур обидва клуби закінчили по-різному – донеччани в серії буллітів виграли у «Кременчука», а білоцерківці вперше в сезоні поступилися столичним «Крижаним Вовкам».

Героями матчу в Кременчуці стали Віталій Карамнов, який реалізував переможний буліт, і Степан Горячевських, який нейтралізував чотири з п’яти кидків противника. У «Білого Барса» єдиною шайбою в матчі відзначився Микита Лісників, однак це не допомогло його команді обіграв столичний клуб і залишити перемогу за собою.

Варто відзначити, що на даний момент, донеччани посідають третю сходинку в турнірній таблиці з 59 балами, а «барси» міцно закріпилися на четвертому місці, набравши 38 очок.


18:30 «Кременчук» – МХК «Динамо», пряма трансляція – сайти УХЛ і XSPORT.ua
В цей же час в Кременчуці зустрінуться лідер поточного розіграшу УХЛ-Парі-Матч «Кременчук», який має в своєму активі 72 очки і відрив від найближчого конкурента в 13 балів, і аутсайдер МХК «Динамо», який з 4 пунктами займає 6-ю рядок в турнірній таблиці.

Минулий тур обидва клуби завершили ураженнями. Кременчужани в серії буллітів поступилися «Донбасу», реалізувавши на один кидок менше. А МХК «Динамо» мало не створив сенсацію, але все одно двічі поступився херсонському «Дніпру».


23 січня
19:00 «Дніпро» – «Крижані Вовки», пряма трансляція – сайти УХЛ і XSPORT.ua
Тур в Херсоні своєю зустріччю закриють місцевий «Дніпро» і столичні «Крижані Вовки». На даний момент, “щуки” йдуть другими в турнірній гонці, набравши 59 балів в 28 поєдинках, а «Вовки» з 17 очками закріпилися на п’ятому місці.

Всі очні зустрічі між цими клубами завершувалися перемогами херсонців із загальним рахунком 42: 9. Найбільший рахунок був зафіксований в листопаді, коли на 13 шайб “щук” кияни відповіли лише 2 влучними кидками.

Минулий тур обидва клуби завершили перемогами – «Дніпро» двічі в Харкові обіграв МХК «Динамо», а «Крижані Вовки» з дублем Андрія Удовиченко вперше в сезоні обіграли «Білий Барс».

За підсумком двох матчів «Дніпра» проти “динамівців” форвард Руслан Ромащенко заробив 5 (1 + 4) очок, а Олександр КАРАКУЛЬКИ відзначився 4 (1 + 3) очками. А у киян, крім Андрія Удовиченко, ще одним героєм зустрічі став голкіпер Микита Петленко, який своєю надійною грою не дозволив білоцерківцям відігратися.