У Гідропарку зустрічали Нептуна

День Нептуна у Школі дитячого плавання Андрія Путілова зібрав на пляжі Гідропарку біля 150 діточок. Це були й вихованці Школи плавання, дітки з міського оздоровчого центру «Юнга» та відпочиваюча з батьками на пляжі малеча. Місця вистачило усім.

Веселі танці, ігри, конкурси, подаруночки… Але найцікавішим все ж таки виявилась поява головного героя свята – Нептуна.

Кожен хотів доторкнутися до Нептуна, зробити з ним фото на пам’ять. Незважаючи на високий статус  володаря водної стихії Нептун виявився дуже спритним та веселим. Він безпосередньо брав участь у дитячих розвагах, жартував та танцював.

Вітаючи присутніх на святі дітей та дорослих, ініціатор Школи плавання Андрій Путілов зізнався, що кожного року із задоволенням відвідує День Нептуна. Це завжди дуже масове та веселе свято, яке полюбляють дорослі та діти. Усім вихованцям Школи плавання, яка цього року святкує свій десятирічний ювілей, Путілов побажав впевненості у будь-яких ситуаціях, здоров’я та гарного відпочинку на канікулах. Також він виконав почесну місію – вручив Сертифікати чотирьом вихованцям Школи плавання, які відвідали більше 10 занять з безпечної поведінки на воді.

Нагадаємо, соціальний проект Андрія Путілова Школа дитячого плавання працює вже десятий рік влітку у Гідропарку з понеділка по суботу. Заняття проводять професійні інструктори. Тож запрошуємо у Школу плавання у серпні. 

   

   

 

Джерело: Пік