У Дніпрі пройшов фінал фестивалю “Здорова молодь – здорова нація!”

29.09.2017 – 01.10.2017 р. відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю “Здорова молодь – здорова нація!” Змагання проводились на на спортарені «Olimpia+».
В змаганнях прийняло учать 12 областей України, які боролися за перемогу!Серед учасників була і команда Херсонської області, яка стала переможцем у обласному     фестивалі “Здорова молодь – здорова нація”.

Неймовірні емоції: переживання, гіркота поразки, радість перемоги були присутні в усіх без виключення. Всі учасники були у захваті від фестивалю, чудового м. Дніпро та спортивної арени «Olimpia+»!
Змагання проводились у 3 етапи для чоловіків та жінок:
l етап – настільний теніс;
ll етап – силові вправи ( підтягування на перекладині для чоловіків та віджимання від підлоги для жінок);
lll етап – естафети.
Призами та медалями нагородив Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Призерів та Чемпіонів Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь – здорова нація» кубками нагородив КЗ «ДОЦФЗН «Спорт для всіх».

Після закінчення змагань була церемонія нагородження. Зі словами подяки до учасників фестивалю звернулися в.о. директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Заруда Т.В., начальник управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Пшеничников О.П., директор КЗ «ДОЦФЗН «Спорт для всіх» Тімарєв С.В. Головний суддя змагань Юзик О.Д. підвів підсумки фестивалю і назвав призерів та переможців змагань:
lll місце – Рівненська та Івано-Франківська області.
ll місце – Запорізька область.
l місце – Кіровоградська область.