У Каховській школі №3 відкрили новий спортивний майданчик

2 червня 2020 року в школі №3 урочисто відкрилася новий спортмайданчик. Тепер хлопці зможуть комфортно грати на шкільному дворі у футбол, волейбол, займатися легкою атлетикою та іншими видами спорту. На святковій церемонії відкриття були присутні почесні гості: міський голова Андрій Дяченко, начальниця управління освіти Леся Аркуша, директор ДЮСШ Віктор Чухрай, директор школи Ірина Корінецьке, депутати, спортсмени, батьки і юні футболісти.

Новий спортивний майданчик з м’яким покриттям з’явилася завдяки співфінансування міського та обласного бюджетів.

– У різних куточках Каховки з кожним разом з’являються все більше спортивних майданчиків. Чим більше місць для занять спортом, тим більше можливостей у дітей активно проводити час, відриваючись від гаджетів, – зазначив на відкритті міський голова Андрій Дяченко, перерізавши святкову стрічку і вручив юним футболістам подарунки – спортивний інвентар.

Після урочистої церемонії на спортмайданчику відбувся товариський матч: місцеві вихованці секції футболу ДЮСШ – «Лідер» і СК «Каховка» – приймали гостей з Херсона – команду «Стелс».

Довідка: новий спортивний майданчик в минулому році був побудований в школі №1, а в позаминулому – в школі №4. Також в школі №5 тоді ж був проведений капітальний ремонт спортмайданчика.