У Каховці два дні змагалися шахісти і шашкісти

24-25 серпня в Каховці пройшли відкриті міські турніри з шахів та шашок-64.

24 серпня в шаховому клубі МПК «Меліоратор» боролися за першість шахісти. Переміг новокаховчанин Олександр Межуєв з результатом 21 очко з 22-х можливих.

Два учасники набрали однакову кількість очок (по 14), але за додатковими показниками 2-е місце у каховчаніна Олега Пильщикова, на 3-му Віталій Явнюк з Каховки.

Серед ветеранів кращий результат показав Володимир Якуба з Нової Каховки, на 2-му місці його земляк Володимир Грудковській, на 3-му – ветеран каховських шахів Сергій Вітюк.

25 серпня на території літнього майданчика «Рандеву» пройшов відкритий міський турнір з шашок-64, який проходив за правилами швидкої гри за коловою системою.

У змаганнях взяли участь 15 шашкістів з Каховки, Нової Каховки, Каховського та Бериславського районів.

1-е місце зайняв представник Бериславського району Василь Райляну (23 очка). На 2-му місці новокаховчанин Анатолій Горбач (23 очка), на 3-му – каховчанін Володимир Дем’янюк (20 очок).

У заліку серед жінок призові місця розподілилися так: Ольга Мелехина (Малокаховка), Альбіна Сахарчук (Каховка), Марія Беляцького (Каховка).

Серед ветеранів кращі результати у Ігоря Цигіпи (Нова Каховка), Сергія Вітюка (Каховка) та Віктора Мануйло (Нова Каховка).