У Нижніх Сірогозах пройшов 5-й турнір з міні-футболу пам’яті Богдана Іванюка

У нинішньому році турнір отримав статус міжрайонного. Участь у змаганнях взяли 5 команд з Нижньосірогозького і 3 команди з Іванівського районів 

П’ятий рік поспіль спортивна спільнота Сірогозщини збирається на майданчику зі штучним покриттям Нижньосірогозької школи, щоб вшанувати пам’ять колишнього директора Нижньосірогозької дитячо-юнацької спортивної школи, відповідального за спортивно-масову роботу в Нижньосірогозькому районі Богдана Іванюка.


Богдан Васильович 26 років очолював Нижньосірогозьку районну спортивну школу, викладав фізкультуру, був відмінником освіти України, старшим вчителем, тренером І категорії, суддею І категорії з футболу. Вихованці Богдана Іванюка виборювали призові місця у районних та обласних змаганнях і спартакіадах, юнацьких спортивних іграх Херсонщини.

У переддень його дня народження в Нижніх Сірогозах проводиться

традиційний турнір з міні-футболу. Шикування команд 

Перед початком турніру пройшов мітинг пам’яті Богдана Іванюка. До учасників змагань звернулися заступник голови Нижньосірогозької районної ради Сергій Дашковський, Нижньосірогозький селищний голова Олександр Грушко, начальник сектору освіти Нижньосірогозької райдержадміністрації Леонід Стадніченко, друг і колега Богдана Іванюка Олег Кутіщев, відповідальний за спортивно-масову роботу в Нижньосірогозькому районі Ігор Гладун. Мітинг пам’яті Богдана Іванюка

Цього року в змаганнях взяли участь 8 команд. Матчі пройшли за олімпійською системою.

В чверть фінальних іграх зустрілися команди:

— Нижньосірогозька ДЮСШ — “Тарпан” (Нижні Сірогози) — 1:3; Гра між командами Нижньосірогозької ДЮСШ і “Тарпан”

— “Сармат” (Трохимівка Іванівського району) — “Ветеран” (Нижні Сірогози) — 0:2; Гра між командами “Сармат” і “Ветеран”

— “Хлібороб” (Нижні Торгаї) — “Водовод” (Іванівка) — 0:1; Гра між командами “Хлібороб” і “Водовод” 

— “Старт” (збірна Першопокровки та Дем’янівки) — “Іскра” (Іванівська ДЮСШ) — 0:0 (по пенальті 2:1). Гра між командами “Старт” і “Іскра”

Традиційно медичний супровід під час футбольного турніру забезпечувала медична сестра Нижньосірогозької школи Ірина Куракова. Медичний супровід турніру забезпечувала Ірина Куракова

В першій півфінальній грі зустрілися команди “Тарпан” (Нижні Сірогози) — “Ветеран” (Нижні Сірогози) — 1:2; Гра між командами “Тарпан” і “Ветеран”

В другому півфінальному матчі зіграли команди “Старт” (збірна Першопокровки і Дем’янівки) і “Хлібороб” (Нижні Торгаї) — 0:5. Гра між командами “Старт” і “Хлібороб”

В грі за третє місце зіграли “Тарпан” (Нижні Сірогози) і “Старт” (збірна Першопокровки та Дем’янівки) — 1:0. Гра між командами “Тарпан” і “Старт”

У фінал вийшли нижньосірогозький “Ветеран” і нижньоторгаївський “Хлібороб”. Матч між ними завершився з рахунком — 0:4. Гра між командами “Ветеран” і “Хлібороб”

Церемонію нагородження команд-призерів і переможців турніру провели заступник голови Нижньосірогозької районної ради Сергій Дашковський, голова Нижньосірогозької федерації футболу Юрій Сердюк і відповідальний за спортивно-масову роботу в Нижньосірогозькому районі Ігор Гладун. Нагородження команди “Тарпан” Нагородження команди “Ветеран” Нагородження команди “Хлібороб”

Цьогорічний кубок міжрайонного турніру з міні-футболу вручили команді “Хлібороб”. Нагороду отримав капітан команди  Володимир Чалий.