У Новій Каховці встановили трибуни біля футбольного поля «Дніпро»

Днями у Новій Каховці, що на Херсонщині, завершились роботи зі встановлення трибун для глядачів на 128 місць на футбольному полі з синтетичним покриттям «Дніпро».

Реконструйоване футбольне поле з штучним покриттям «Дніпро» новокаховського стадіону «Енергія» 26 червня урочисто відкрив президент України Володимир Зеленський.

Під час відкриття міський голова Володимир Коваленко підтримав пропозицію президента щодо необхідності встановлення трибун біля поля, щоб глядачі могли дивитись змагання, а батьки спостерігати за успіхами своїх дітей на тренуваннях дитячих футбольних секцій міста, які тренуються на цьому газоні.

Новокаховська міська рада своїм рішенням від 17.09.2020 року №3176 виділила кошти в сумі 320,0 тис. грн. на придбання трибун для глядачів на 128 місць для футбольного поля із синтетичним покриттям «Дніпро».

КП «Спорт для всіх» проведено процедуру закупівель та 27.10.2020 р. укладено договір на придбання трибун на суму 315 тис. 960,00 грн. Нещодавно КП «Спорт для всіх» (директор Янко В.Б.) завершило роботи зі встановлення трибун та обладнання їх захисним козирьком.

Джерело:  Online НК