У Новій Каховці відбувся фінал дитячого турніру з міні-футболу «Футбольні канікули 2020»

У Новій Каховці на футбольному полі зі штучним покриттям «Дніпро» стадіону  «Енергія» відбувся фінал відкритого турніру з міні-футболу серед юнаків 2012-2013 років народження та молодше. 

Турнір відбувся в рамках конкурсу грантів серед Громадських організацій «Футбольні канікули 2020», який проходив за підтримки Херсонської обласної ради. 

Переможцями гранту стала Громадська організація «Федерації футболу м. Нова Каховка», яку очолює перший заступник міського голови Леонід Чурсинов.

Протягом місяця тривала боротьба між 10-ма дитячими футбольними командами Новокаховської громади.

На урочистостях перед нагородженням команд з вітальним словом до гравців звернулись голова ГО «Федерація футболу м. Нова Каховка» Леонід Чурсинов та начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталія Таран. Вони побажали юним футболістам спортивної наснаги та подальших перемог у турнірах та чемпіонатах.

У змаганнях за Малий кубок місця розподілилсь наступним чином:

ФК «Олімп» – І місце
ФК «Рубін» – ІІ місце
ФК «Райське» – ІІІ місце

У змаганнях за Великий кубок місця розподілились так:

ФК «Таврічаночка» – І місце
ФК «Основа»- ІІ місце
ФК «Енергія» – ІІІ місце

Тренують майбутніх чемпіонів Данило Масюткін, Сергій Кухарчук та Андрій Кивнюк.

В турнірі були відзначені наймолодші гравці: Кравчук Ганна, Скальський Максим, Богуш Максим, Стародубець Владислав, Дахно Олександр та Шведов Микита.

Найкращими бомбардирами стали Пономарьов Андрій – ФК «Основа», Кондратенко Тимур – ФК «Енергія».

Переможці та учасники фінального турніру отримали м’ячі, значки, вимпели, буклети та футболки з логотипом турніру в рамках конкурсу грантів Громадських організацій Херсонської обласної ради.

Від ГО «Федерації футболу м. Нова Каховка» спортсмени отримали морозиво та солодку воду.

Джерело: Online HK