У НОВІЙ КАХОВЦІ ЗІБРАЛИСЬ РОЗВИВАТИ БОКС

У Новій Каховці зібралися розвивати бокс і для цього планують затвердити Програму розвитку боксу в місті Нова Каховка на 2019-2021 роки.

Відповідний проект рішення оприлюднений на офіційному сайті Новокаховської міської ради.

Метою такої програми є:

Цілю  Програми є:

– створення умов для розвитку боксу у сфері освіти;

– розвиток масового боксу;

– розвиток боксу у виробничій сфері;

– розвиток боксу у сільській місцевості;

– розвиток дитячо-юнацького боксу;

– розвиток боксу вищих досягнень;

– медичне забезпечення;

– нормативно-правове і кадрове забезпечення;

– організаційне і інформаційне забезпечення;

– забезпечення організації і проведення боксерських заходів.

Фінансування Програми забезпечується за рахунок коштів міського бюджету, членських внесків ГО “Школа боксу “Данька”, благодійної спонсорської допомоги та інших джерел фінансування, не заборонених законодавством України. Щоправда, у документі не зазначена сума фінансування.

У рамках зазначеної програми планують готувати тренерів, Створити дієву систему підготовки та відбору здібних юнаків і дівчат для формування міських  збірних команд з боксу для участі в чемпіонатах, запровадити відкриті уроки з боксу у старших класах загальноосвітніх навчальних закладах, запровадити традиційні боксерські  турніри, проводити роботу щодо створення аматорських боксерських клубів.

Окрім цього, планується провести поточний ремонт боксерського ринга на стадіоні “Енергія”, придбати спіціалізований переносний ринг згідно з стандартів ФБУ, здійснити придбання необхідного інвентаря та обладнання,а також спортивної форми для ГО «Школа боксу “Данька” .