У Новій Каховці тривають чергові волейбольні “баталії” всеукраїнського рівня

Нові літні майданчики для пляжних видів спорту у Новій Каховці лише відкрилися, а волейбольні “баталії” на них не вщухають. І місто знову стало “епіцентром” великого волейболу: вчора, 17 серпня,  тут стартував черговий  чемпіонат України, цього разу – серед юнаків та дівчат до 14 років.

На урочистій церемонії відкриття змагань учасників та гостей привітала начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран. Найперше вона висловила щирі вітання Сашку Бойку, переможцю чемпіонату України, який тільки-но завершився у Новій Каховці. Наталія Миколаївна подякувала тренерам і батькам волейболіста Петрові і Галині Бойкам, побажала  високих стартів та нових перемог. А ще зичила тренерам та всьому колективу ДЮСШ плідної роботи, зокрема на новому стадіоні. І звісно ж, побажання перемоги та цікавої, чесної  боротьби пролунали на адресу винуватців спортивного свята, якими стали 24 команди юнаків і 47 команд дівчат з різних куточків України (Чернігів, Деражня, Миколаїв, Скадовськ, Олешки, Первомайський, Ужгород та інші).

Спортивних успіхів юним спортсменам побажала головний суддя змагань Ольга Кулик

За словами Ольги Олексіївни, позмагатися за пальму першості до Нової Каховки приїхало чимало малечі років 6-7, які тільки но починають свій шлях у великий спорт. Тож зичимо усім їм успіхів!