У “Прибрежному” відкрили Дитячу Олімпіаду Херсонщини

6 червня у Центрі Олімпійських видів спорту “Прибрежний” у Лазурному на Херсонщині відбулося урочисте відкриття “Дитячої Олімпіади Херсонщини-2019”.

“Дитяча Олімпіада” – це унікальний спортивно-оздоровчий захід, аналогів якому нема в Україні. На Херсонщині він проводиться управлінням молоді та спорту Херсонської ОДА та КУ Центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” з 2003 року та завжди у “Прибрежному”.

У цьому році на Олімпіаду приїхали команди з 11 районів, Каланчацької ОТГ, Херсона та Каховки. Загалом 301 дитина – вихованці ДЮСШ та переможці міських та районних спортивних змагань.

– Вже багато років оздоровчий дитячий сезон у “Прибрежному” розпочинається з Дитячої Олімпіади. Ми завжди раді приймати дітей, які мають певні спортивні здобудки та надавати можливість оздоровлення та відпочинку. В цьому році юні спортсмени тренуються та змагаються на сучасній спортивній арені олімпійського рівня. Поряд з ними тренуються члени легкоатлетичної збірної України. Тож у спортсменів-початківців є шанс побачити майстерність професіоналів, щоб знати, чого прагнути, – коментує керівник Центру Олімпійських видів спорту “Прибрежний” Андрій Путілов.

Урочисте відкриття Дитячої Олімпіади відбулось на вечір 6 червня. На футбольному полі юні спортсмени виконали флеш-моб “Руханка”. Також відбулося нагородження перших переможців у змаганнях.

“Дитяча Олімпіада Херсонщини-2019” триває з 2 по 16 червня, діти змагаються у легкій атлетиці, футболі, волейболі та баскетболі.

Більше фото ви можете подивитися на нашому сайті спортивних новин Херсонщини “Спорт для всіх” у розділі Фотогалерея.

Джерело: ПІК