У Скадовську відбудуться змагання з аматорського плавання «Скадовськ –острів Джарилгач»

24 серпня 2019 року у Скадовську вперше відбудуться змагання з аматорського плавання  «Скадовськ – острів Джарилгач». 

Проведення змагань має за мету популяризацію плавання, здорового способу життя та творчого спортивного дозвілля, а також попуризацію Скадовська як курортного міста. 

Загальне керівництво змагань здійснює Організаційний комітет Скадовської міської ради за підтримки громадських організацій. 

Оргкомітет запрошує  всіх бажаючих до участі у змаганні та пропонує знайомитись з Положенням, базовими правилами, умовами участі, програмою змагань. Ця та інша інформація розміщена на офіційному сайті міської ради.

30 липня відбулося засідання організаційного комітету, участь в якому взяли секретар Скадовської міської ради Олег Сокольчук, заступник міського голови Андрій Казберук, ініціатор змагання та власник готелю «Затишний» Олександр Єфімов, директор Скадовського районного Будинку культури Анатолій Волошин та голова Скадовського ФСТ «Спартак»  Володимир Єрмаков. 

У ході обговорення проведення заходу розглядалися питання формування інформаційної підтримки, проведення суддівства змагань, охорони здоров’я учасників, урочистості та нагородження учасників запливу. 

Секретар міської ради наголосив, що імена спортсменів, які здолають відстань від Джарилгача до міської набережної будуть занесені до почесного списку, а кожен учасник запливу має отримати іменний значок та приз. 

«Щороку їх число має збільшуватись, престижно і почесно має бути для громади потрапити до лав витривалих та сміливих плавців», – додав Олег Миколайович.