У Херсоні відбувся турнір з прикладного рукопашного бою імені Павла Мазура

У «Палаці молоді та студентів» відбувся турнір на Кубок міста Херсона з прикладного рукопашного бою, присвячений пам’яті бійця батальйону “Херсон” Павла Мазура. Він загинув 29 серпня 2014 під час виходу з Іловайського котла.

Турнір розпочався з гімну України у виконанні вокального ансамблю ГУНП «Police Prime» і хвилиною мовчання. Підтримати спортсменів прийшли заступник начальника обласного главку поліції Денис Захарченко, а також колишні бійці батальйону «Херсон», які в 2014 році одними з перших стали на захист цілісності України.

Захід об’єднав 115 спортсменів з семи команд від спортивних федерацій і клубів з різних областей України. Змагання були організовані на високому рівні, пройшли динамічно цікаво.

Перемогу в командному турнірі отримали Горностаївські спортсмени – вихованці поліцейського спортивного клубу «КІТ». Друге командне місце отримав херсонський спортивний клуб «Скіф». Бронзові медалі отримала команда Херсонського факультету ОДУВС. Переможців в командному та особистому заліках нагородили кубками, медалями та дипломами.