У Херсоні відбуліся спортивні ігри для дітей з інвалідністю

14 лютого, в спортивній залі Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради відбулися спортивні ігри для дітей з інвалідністю «Сильні, спритні, особливі». Про це йдеться у групі в соцмережі «Особливі: усе про людей з особливими потребамии».

Спортивні змагання проводилися з метою підтримки особливих дітей у прагненні досягти успіхів у параолімпійському спорті, залучення до спортивного життя. Організатор інклюзивного заходу є Херсонська міська громадська організація дітей з інвалідністю «Світло надії».

У спортивних іграх прийняло участь 5 команд (8 спортсменів в кожній). Перемогу у іграх виборола команда “Без слів” Херсонської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступеня Херсонської обласної ради. Другими стала команда “Козачата” навчально-виховного комплексу № 11, а третіми – команда “Дружба” загальноосвітньої школи № 4 Херсонської міської ради та команда “Швидкість” навчально-виховного комплексу №48. Четверте місце посіла команда “Хоробрі левенята” спеціальної ЗОШ №1 Херсонської міської ради.