У Херсоні стартує 11-й сезон Школи дитячого плавання Андрія Путилова

З 17 червня в херсонському Гідропарку починає свою роботу щорічний соціальний проект Андрія Путилова “Школа дитячого плавання”.

“Чи буде в цьому році працювати Школа плавання?”, “Як можна записатися на заняття?» – такі питання херсонські батьки задають на сторінці “Школи плавання” в соціальній мережі Фейсбук і особисто ініціатору проекту Андрію Путилову.

“За 10 років, працює школа, понад 5000 дітей отримали навички безпечної поведінки на воді та навчилися плавати. Тому питання, чи потрібен цей проект, навіть не виникає. Школа плавання буде працювати для херсонських дітей.

Запрошуємо всіх дітей, які хочуть навчитися плавати і цікаво і з користю провести час на пляжі, на заняття з професійними інструкторами “, – говорить ініціатор проекту Андрій ПУТІЛОВ.

P.S. Школа буде працювати з 17 червня шість днів на тиждень (неділя – вихідний) на тому ж місці – пляж Гідропарку. Цього року команда Школи плавання готує для дітей яскраві свята і сюрпризи. Підписуйтесь на сторінку Школи плавання в соцмережі Фейсбук і стежте за анонсами. До зустрічі в Гідропарку!