У чемпіонаті Генічеського району перемогла команда з Новотроїцького району

22 листопада закінчився відкритий Чемпіонат Генічеського району з футболу серед аматорських команд 2020 року. 

Для визначення його переможця знадобився «золотий» матч, оскільки за підсумками двох етапів змагань дві команди, що претендували на звання чемпіона, набрали однакову кількість очок. 

Отож, у вирішальній грі зустрілися «Світанок» із Сиваського Новотроїцького району та ФК «Генічеськ».

Міська команда впевнено пройшла нелегкий шлях турнірної боротьби, додаючи обертів з кожною наступною грою. Не дивлячись на кадрові втрати, ФК «Генічеськ» увійшов до четвірки команд, що виборювали медалі та успішно пройшов «фінал чотирьох», виборовши право взяти участь у «золотому» матчі.

Вирішальна гра була бойовою та напруженою. В основний та додатковий час гри команди забили одна одній по м’ячу, тому для визначення переможця знадобилися післяматчеві пенальті.

Фортуна в цій «лотереї» посміхнулася гостям із Сиваського. Вони були влучнішими та стали переможцями. «Генічеськ» же посів у змаганнях друге місце, зробивши крок уперед у порівнянні з минулорічним чемпіонатом, де команда здобула «бронзові» нагороди.

Нагороджуючи переможців, міський голова Олександр Тулупов привітав команду з досягненням, відзначив ігрову майстерність, бійцівські якості та волю до перемоги усіх без винятку гравців команди. Окрему подяку Олександр Васильович висловив на адресу тренера генічан Олександра Ганчева, якому вдалося створити боєздатний та згуртований колектив.

Кольори ФК «Генічеськ» у чемпіонати захищали воротарі Роман Шворак та Ігор Деркач, польові гравці Богдан Ремез, Віктор Москаленко, Ігор Калуцський, Микита Алексюк, Максим Бондарєв, Максим Лук’яненко, Петро Мальований, Олександр та Дмитро Приходьки, Микола Якунін, Олександр Плохой, Данило Шворак, Ділявер Абібов, Микита Крижиновський, Микита та Віталій Слєпови, Назар Андрусів, Семен Ісак, Олексій Перебийніс, Олег Міщенко, Станіслав Лосенко, Євген Сиващенко, Володимир Микало, Олександр Зенченко та Артем Паляниця.

Джерело: міськвиконком Генічеської міської ради.