У чемпіонаті Херсонщини з прикладного рукопашного бою курсанти завоювали 15 медалей

25 травня в Херсоні на базі Херсонського факультету Одеського держуніверситету внутрішніх справ пройшов регіональний турнір з прикладного рукопашного бою.

Хлопці та дівчата змагалися в 8-ми вагових і 7-ми вікових категоріях (від 4-5-річних до 25-річних). Також програма змагань передбачала боротьбу в двох розділах – «Вільний поєдинок» (поєдинки у всіх вікових і вагових категоріях) і «Прикладної поєдинок» ( «Техніка самозахисту» – виконання прийомів).

У змаганнях брали участь близько 50-ти спортсменів, в т.ч. 18 курсантів факультету. 6 з них виступали в розділі «Вільний поєдинок» і 7 демонстрували техніку самозахисту.

У розділі «Вільний поєдинок» у віковій категорії +18 років 1 місця отримали рядові поліції Легкий Юрій (до 65 кг) і Талов Єлисей (до 70 кг).

Срібло отримали рядові поліції Прохода Денис (до 75 кг), Старостін Ярослав (до 65 кг) і Кошелюк Максим (75+ кг).

Бронзу (вікова категорія 18+ років) завоювали рядові поліції Катран Ян (70+ кг), Богданов Євген (80+ кг), Мошачковій Артур (до 65 кг), Світюк Олексій (80+ кг), Говенько Володимир (до 70 кг) і Нурієв Чингіз (до 65 кг).

У розділі «Прикладної поєдинок» (техніка самозахисту) золоті медалі завоювали рядові поліції Лозіцька Яна і Колесніченко Сергій (18+ років). Срібним призером став рядовий поліції Богуцький Максим (18+ років), бронзовим – рядовий поліції лаун Володимир (18+ років).

Збірна команда підрозділу зайняла 2-е загальнокомандне місце.