Футбол. Уродженець Херсонщини Сухар може перейти в “Зорю”

Уродженець смт Велика Лепетиха Херсонської області, захисник СК “Дніпро-1 Тимофій Сухар може перейти в” Зорю “. Українські спортивні ЗМІ повідомляють, що він разом зі своїм одноклубником, форвардом Владиславом Супрягою можуть стати гравцями “Зорі” на правах оренди. Раніше в цей клуб перейшли інші вихованці дніпропетровського футболу – Лунін, Луньов, Чеберко, Сваток і Кочергін.

Нагадаємо, Тимофій Сухар народився в 1999 році у Великій Лепетисі. У 2011 році дебютував у складі УФК Дніпро в дитячо-юнацькій футбольній лізі України. У 2014 році перейшов в академію “Дніпра”. Всього на рівні ДЮФЛУ провів 69 матчів і забив 2 голи. З 2016 року виступав у юнацькій (U19) і молодіжної (U21) командах дніпропетровського “Дніпра”, за які, згідно з даними сайту ФФУ, провів 43 поєдинки і відзначився 1 голом. Викликався до юнацьких збірних України, за які зіграв 15 матчів і забив 2 голи. Його батько – Юрій Сухар – теж футболіст. Правда, аматор: він грав за команду “Елеватор” з Великої Лепетихи в чемпіонаті Херсонської області.

Влітку 2017 року Сухар-молодший перейшов з “Дніпра” в СК “Дніпро-1”. За нову команду він зіграв 12 матчів у другій лізі, в яких забив один гол. Це клуб, який був створений нардепом Юрієм Березою та в який перейшли багато футболістів “Дніпра”. Пов’язано це з фінансовою проблемами “того” “Дніпра”, який грав у фіналі єврокубків. Зараз в другій лізі грають два “Дніпра”.