Херсонводоканал проводить тенісний турнір серед робітників до Дня Незалежності України

“У Херсонводоканалі стартував турнір з настільного тенісу на першість підприємства з нагоди Дня Незалежності України.У ньому беруть участь 56 гравців із 16 виробничих підрозділів підприємства. Команди складаються виключно з чоловіків, за винятком загального відділу, який представляють дві чарівні дівчини.” – повідомляється на сайті Херсонської міської Ради.

Тренування та відбіркові тури відбуваються під час обідньої перерви та після роботи. На території декількох виробничих об’єктів встановлені тенісні столи, за якими водоканалівці відточують свою спортивну майстерність. Переможці будуть визначені в особистому та командному заліку.

Керують проведенням турніру перший заступник директора Олег БОДНАР, який отримав «золото» у змаганні з динамічної стрільби, та досвідчений тренер футбольної збірної Водоканалу Юрій МІЩЕНКО, який виступає й у якості рефері.

«Спортивні корпоративні заходи так само необхідні для роботи, як і підвищення кваліфікації, тому що зміцнюють командний дух і поліпшують внутрішній клімат у колективі, який готовий довести свою спортивну майстерність і на рівні міста, якщо з’явиться така можливість», – прокоментував подію директор Херсонводоканалу Віктор СКОБЛІКОВ.